Pau Guerrero a la muntanya. foto: ©Melissa Handley

Hola! Gràcies per visitar la meva web, on trobaràs una selecció de les meves fotografies artístiques, com els projectes Paisatge i llegenda del comte Arnau i Caigudes d’aigua, així com una mostra dels projectes fotogràfics realitzats sota comanda, a la secció Portfolio. Desitjo que gaudeixis de les fotografies que hi veuràs aquí.

El meu nom es Pau Guerrero, soc arquitecte i fotògraf, i m’entusiasma la fotografia de paisatge, crec que l’experiència del paisatge ens ajuda a desenvolupar tot un conjunt de valors importants, valors relacionats amb el benestar i l’equilibri, la contemplació i la bellesa. Amb la creació de fotografies de paisatge la meva intenció és que aquestes et moguin a prendre consciència de la bellesa que ens envolta, despertant d’aquesta manera l’estima i el respecte per aquesta terra i els seus paisatges.

Com a fotògraf professional he treballat amb molts clients ajudant-los a aconseguir les millors imatges per a representar les seves obres. Treballo d’una manera atenta, escoltant el lloc per trobar la millor ubicació i el moment òptim per fotografiar l’espai, parant atenció a la seva singularitat i fent manifest el seu caràcter propi i bellesa.

Em pots trobar a les xarxes socials: Facebook, Google+Twitter, Instagram

exposicions:

col·leccions:

Col·lecció d’art contemporani català de la Fundació Vila Casas

les meves fotografies han estat publicades als següents llibres:

i revistes:

sobre mi

Updated on 2017-05-11T09:56:36+00:00, by Pau.